Benvinguts al restaurantCALA TREUMAL


Benvingut al restaurant Cala Treumal. Aquí tractem de compartir la nostra visió sobre la qualitat dels aliments i el nostre paisatge. Esperem que us agradi.
Una salutació de tot el nostre equip.

Obert tots els dies de primers de Maig a finals de Setembre de 9h del matí fins a les 19h de la tarda.
Nits de divendres i dissabtes del 23 de juny al 26 d’agost.
Per a més Informació trucar al Telèfon : 972 19 12 30

La nostra històriaCala Treumal

El restaurant Cala Treumal va començar a servir àpats l’any 1971. Situat en el mateix emplaçament d’avui dia, cada estiu oferia una cuina senzilla, tant a la població local com als primers turistes europeus.

Fidel als seus orígens, Cala Treumal ha intentat conservar aquest tarannà i any rere any, rebem la visita dels nostres clients i amics.

Un lloc, immillorable menjar excel·lent i un bon tracte.

Testimonial Carla mendez
Carla mendez
un paradís
Un paradís al nostre costat


Cala Treumal, amb els seus 100m de longitud, és una platja relativament petita, que es troba als peus del Jardí Botànic Pinya de Rosa ( a uns 300 m a peu), i és la platja situada més al nord del municipi de Blanes.
Seguint la costa i enganxada a Cala Treumal, únicament separades per un cingle, es troba la platja de Santa Cristina, que pertany al municipi de Lloret de Mar. Per sobre de les dues platges s’alça l’Ermita Santa Cristina.Aquest lloc web utilitza cookies per oferir-li un millor servei. En seguir utilitzant el nostre lloc web, l'usuari accepta l'ús de cookies.